Dyqani i Këpucëve Vokshi

Dyqani i Këpucëve Vokshi - MITROVICË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në këpuca të ofruara nga Vokshi Shoes.


KONTAKTI:

Adresa: Brigada 142, Mitrovicë, Kosovë


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: vokshi50