Dyqani i Lodrave Vardem

Dyqani i Lodrave Vardem - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 20 pikë për të fituar 15% zbritje në lojëra të ndryshme të ofruara nga Vardem.


KONTAKTI:
Tel: 049 276 290
Adresa: Zona Industriale, Fushe Kosove
Web: http://www.vardem-ks.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: vardem20