ED Watches

ED Watches - FERIZAJ

Oferta:Konvertoni 70 pikë për të fituar 30% zbritje në ora ose 10% zbritje në syze.


KONTAKTI:
Tel: 049 666 667
Adresa: Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
Web: https://www.facebook.com/EDwatchesKS/?fref=ts


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: edwatches70