Elgon Kosova

Elgon Kosova - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 40 pikë për të fituar 25% zbritje në të gjithë artikujt ELGON dhe ato të ondulimit.


KONTAKTI:
Tel: 049 706 706
Adresa: Rr. Rrustem Statovci, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/ELGON-Kosova-807436965952381


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: elgon40