Estrada Décor

Estrada Décor - PEJË

Oferta:Konvertoni 70 pikë për të fituar 10% zbritje në dekorime dhe organizime nga Estrada Décor


KONTAKTI:
Tel: 049 335 555
Web: https://www.facebook.com/decorwedding


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: estradadecor70