Fibula Air Travel

Fibula Air Travel - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 10 euro zbritje në bileta turistike.


KONTAKTI:
Tel: 038 242 526
Adresa: Rr. Nëna Terezë, Nr.47, Prishtinë
Web: http://www.fibula-ks.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: fibula100