Foto GAGI

Foto GAGI - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 40 pikë për të fituar 30% zbritje në zhvillimin e fotografive.


KONTAKTI:
Tel: 038 236 666
Adresa: Rr. Nëna Terezë nr-40, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/fotogagi


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: fotogagi40