GJINI Home

GJINI Home - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 60 pikë për të fituar 12% zbritje në tepihë e perde në Gjini Home.


KONTAKTI:
Tel: 038 563 563
Adresa: Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë KM 1
Web: http://www.gjinihome.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: gjini60