Gopal Dent

Gopal Dent - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në të shërbimet dentare në Gopal Dent.


KONTAKTI:
Tel: 049 100 345
Adresa: Lagja e Universitetit 59, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/gopaldent.ks


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: gopaldent50