Green Lounge

Green Lounge - PEJË

Oferta:Konvertoni 30 pikë që me ushqim të merrni një pije FALAS.


KONTAKTI:

Adresa: Sheshi I Heronjëve, Pejë


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: greenlounge30