Hotel Graçanica

Hotel Graçanica - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 450 pikë për të fituar 32% zbritje në rezervim të dhomës dyshe dhe paradrekën e së dieles për dy persona.


KONTAKTI:
Tel: 049 764 000
Adresa: Rr. Dragana Ristica p/n, Gracanica
Web: http://www.hotelgracanica.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: hotelgraqanica200