IAS Group

IAS Group - GJILAN,PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 80 pikë për të fituar 10% zbritje në syza, ora e aksesorë të ndryshëm në IAS.


KONTAKTI:
Tel: 0 280/ 322 058
Adresa: Rr. Bulevardi i Pavarsisë, Gjilan - Republika e Kosovës
Web: http://www.ias-ks.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: ias80