Iden Cosmetics

Iden Cosmetics - GJAKOVË

Oferta:Konvertoni 40 pikë për të fituar 10% zbritje në kozmetikën Iden


KONTAKTI:
Tel: 049 810 111
Adresa: Rr. Nëna Terezë,Gjakovë
Web: https://www.facebook.com/Iden-Cosmetics-190383554314164


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: iden40