Intersoft Computers

Intersoft Computers - PRIZREN

Oferta:Konvertoni 40 pikë për të fituar 30% zbritje në zhvillimin e fotografive.


KONTAKTI:
Tel: 029 225 118
Adresa: Rr. Wesly Clark, Prizren
Web: https://www.facebook.com/Intersoftacomputers


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: intersoft70