Jawii Bags

Jawii Bags - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 15% zbritje në çanta të prodhuara nga Jawii Bag.


KONTAKTI:
Tel: +386 49 206 007
Adresa: Rr. Enver Maloku, Bregu i Diellit, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/jawiibags


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: jawiibags100