Jawii Hair Couture

Jawii Hair Couture - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 20% zbritje në rregullim të flokëve.


KONTAKTI:
Tel: 049 206 007
Adresa: Rr. Luan Haradinaj, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/pages/Jawii-Haute-Couture/1512274129044689


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: jawiihair100