Kavaja Hospital

Kavaja Hospital - PRISHTINË, MITROVICË

Oferta:Konvertoni 30 pikë për të fituar 10% zbritje në shërbime stomatologjike dhe të laboratorit.


KONTAKTI:
Tel: 049 202 090
Adresa: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj KM5/ Bregu I Diellit prapa shkolles Ismail Qemaili/ Perball Komunes Mitrovicë
Web: http://www.kavajahospital.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: kavajahospital30