Klinika Rezonanca

Klinika Rezonanca - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në të gjitha shërbimet mjekësore të ofruara në Klinikën Rezonanca.


KONTAKTI:
Tel: 049 602 556
Adresa: Lagja Pejton, Prishtinë
Web: http://www.stetoskopi.com/node/836


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: rezonanca50