Kopshti Bardha

Kopshti Bardha - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 20% zbritje në regjistrimet e reja për kopsht e parashkollor në Kopshtin Bardha.


KONTAKTI:
Tel: 049 185 112
Adresa: Re hep Mala 8/a, Prishtinë,
Web: https://www.facebook.com/kopshtibardha/?fref=ts


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: bardha100