Kreativ Qeramika

Kreativ Qeramika - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 10% zbritje në pllaka e sanitari në Kreativ Qeramika.


KONTAKTI:
Tel: 038 602 600
Adresa: Veternik p.n., Prishtinë
Web: http://kreativqeramika.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: kreativ100