Kulla Electronics

Kulla Electronics - MITROVICË

Oferta:Konvertoni 60 pikë për të fituar 10% zbritje në blerj mbi 200€


KONTAKTI:
Tel: 049 307 307
Adresa: Rr. Ahmet Maloku nr.60, Mitrovicë
Web: www.kulla-ks.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: kulla60