Libraria Rilindja

Libraria Rilindja - FERIZAJ

Oferta:Konvertoni 30 pikë për të fituar 20% zbritje në libra të ndryshëm në Rilindja.


KONTAKTI:
Tel: 049 150 403
Adresa: Rr. Besim Re hepi, Ferizaj, Kosovë
Web: https://www.facebook.com/Libraria-RILINDJA-337781996314443


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: rilindja30