Little Big Pejë

Little Big Pejë - PEJË

Oferta:Konvertoni 40 pikë për të fituar 10% zbritje në veshmbathje nga Little Big.


KONTAKTI:

Adresa: Qarshia e gjatë, Pejë, Kosovë


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: ltbpeje40