Mercom Peugeot

Mercom Peugeot - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 20% zbritje në servisim të veturës tuaj.


KONTAKTI:

Adresa: Fazli Grajqevci 20/3, Prishtinë
Web: http://www.mercomcompany.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: peugeot50