Mobile Zone

Mobile Zone - FERIZAJ

Oferta:Konvertoni 30 pikë për të fituar 10 deri në 20% zbritje në artikuj dhe shërbime


KONTAKTI:
Tel: 049 999 950
Adresa: Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
Web: https://www.facebook.com/Mobil-Zone-272488602907457/?fref=ts


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: mobilezone30