Mobileria Besi

Mobileria Besi - GJILAN

Oferta:Konvertoni 200 pikë për të fituar 10% zbritje në Mobilerinë Besi.


KONTAKTI:
Tel: 0 280 328 897
Adresa: Medllin Ollbrajt, nr.219 Gjilan, Kosovë
Web: http://mobileriabesi.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: besi200