Mobileria Elegance

Mobileria Elegance - PEJË

Oferta:Konvertoni 300 pikë për të fituar 20% zbritje në mobilje të ofruara nga Mobileria Elegance.


KONTAKTI:
Tel: 049 246 672
Web: https://www.facebook.com/mobileria.elegance.1


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: elegance300