Mobileria Kaliqani

Mobileria Kaliqani - PEJË

Oferta:Konvertoni 20 pikë për të fituar 15% zbritje në Mobilerinë Kaliqani.


KONTAKTI:
Tel: 049 623 265
Adresa: Rr. Zhuj Selmani, Pejë
Web: https://www.facebook.com/MobileriaKaliqani-161494677324710


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: kaliqani200