Mobileria Art Design

Mobileria Art Design - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 200 pikë për të fituar 10% zbritje në Mobilerinë Art Design


KONTAKTI:
Tel: 049 666 444
Adresa: Rr. Rrustem Statovci, Prishtinë
Web: http://www.artdesignks.com/index.php/sq


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: artdesign200