Optika DACI

Optika DACI - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 60 pikë për të fituar 20% zbritje ne syze të ndryshme.


KONTAKTI:
Tel: 038 222 197
Adresa: Pallati I Rinisë, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/DACI.Since1906


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: daci60