Ordinanca Pediatrike Doneta Med

Ordinanca Pediatrike Doneta Med - PRIZREN

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 20% zbritje në të shërbimet pediatrike në Doneta Med.


KONTAKTI:

Adresa: Leka I Madh nr. 12, Prizren
Web: https://www.facebook.com/Doneta-Med-NSh-213757948653745


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: donetamed50