Ordinanca Physiotherapy

Ordinanca Physiotherapy - MITROVICË

Oferta:Konvertoni 40 pikë për të fituar 20% në masazhë


KONTAKTI:
Tel: 049 252 678 
Adresa: Rr. Agim Ramadani, Mitrovicë
Web: https://www.facebook.com/Ordinancaphysiotherapy


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: physiotherapy40