Origo - Events & Decorations

Origo - Events & Decorations - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 60 pikë për të fituar 30% zbritje në dekorime dhe organizime për manifestime të ndryshme në Origo Events & Decorations.


KONTAKTI:
Tel: 049 567 899
Adresa: Rr. Fehmi Agani 129, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/Origo-Events-Decorations-891648387542843


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: origo60