Parfumeria REVLON

Parfumeria REVLON - PEJË

Oferta:Konvertoni 40 pikë për të fituar 10% zbritje në Parfumerinë Revlon


KONTAKTI:
Tel: 049 286 520


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: revlon40