Poliklinika Aesthetica

Poliklinika Aesthetica - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në të gjitha shërbimet pediatrike, ORL dhe stomatologjike.


KONTAKTI:

Adresa: Rr.’Agim Hajrizi nr.40, Mitrovicë
Web: https://www.facebook.com/Poliklinika-Aesthetica-252384964945336


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: aesthetica50